Veiligheid in 2018 praktisch vertaald

Onze missie is het leveren van bedrijfskritische softwareoplossingen, waarmee organisaties hun veiligheid kunnen verbeteren, waarbij incidenten beperkt worden en waar procesafwijkingen zo klein mogelijk worden gehouden.

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die 25 mei aanstaande van kracht gaat, gaat in op een  van de aspecten van hoe wij als dataverwerkend bedrijf, de borging (nog meer) kunnen verzekeren.

Deze nieuwe privacywetgeving heeft invloed op alle organisaties, dus ook voor Respond. Voor Respond betekent dit dat wij nóg meer maatregelen zullen treffen om persoonsgegevens blijvend te beschermen overeenstemmend met de eisen uit de AVG. Denk aan het optimaliseren van onze processen om de veiligheid van onze en uw gegevens nog meer te waarborgen. Op die manier vormen we het thema als een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. En nu we er toch mee bezig zijn: hiermee zijn we met het ISO27001-traject gestart, de standaard voor informatiebeveiliging. Dit hopen we binnenkort officieel te mogen uitdragen.

Ben je benieuwd hoe wij de eisen van de AVG verder vertalen in ons beleid? Check het vernieuwde privacy statement om te lezen hoe wij omgaan met de uitgebreide rechten waar je als klant over beschikt.

Met vriendelijke groet,
Pieter Vermeer

 

Privacy

+31 (0) 13 532 1001Wij staan voor u klaar.
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg