Stage bij Respond

Ik heb een grote interesse in veel zaken uit de bedrijfstak waarbij dit bedrijf hoort. Mijn interesses liggen bijvoorbeeld bij onderwerpen zoals; design, klantenservice, programmeren en testen van door de Developers gemaakte software.
 
Ik heb Respond erg hoog zitten!
 
Ten eerste heeft het bedrijf een goed doel. Het blijft een commercieel bedrijf, desondanks zijn hun producten zo belangrijk voor onze maatschappij. Zonder deze producten zouden delen van de maatschappij lokaal ontwricht worden. 'Smart Respond' is hun best verkochte product en dit product is dan ook erg belangrijk voor hun klanten (Overheids instanties zoals Defensie
of de Marechaussee, NS/ProRail, zorg, Politie, Brandweer, GHOR, etc.). Hun producten hebben maar een doel: Efficiënt alarmeren. Als er een ramp/ongeval heeft plaatsgevonden, is het essentieel dat er zo snel mogelijk wordt gehandeld om het aantal slachtoffers zo minimaal mogelijk te houden. Al eerder heeft Respond de alarmeringstijd van meldkamers (In meerdere gebieden) teruggebracht van 45 minuten naar 2 minuten. Dat is een enorme prestatie!
 
Ambitieus bedrijf
 
Ten tweede is de ambitie onder de medewerkers groot en doen de medewerkers echt hun best om hun producten zo goed mogelijk te laten funcitoneren. Softwareproducten 'Smart Respond', 'Regiekamer', 'BRAIN', 'DigiMak', 'GAOS' en 'CARE zijn producten die in house zijn ontwikkeld. Ze zijn ontworpen om de autoritaire hulpverlening efficiënter te laten werken, zodat er minder slachtoffers zijn bij een gegeven ongeval.
 
Tot slot vind ik het enorm gaaf dat er ondanks de hoge ambitie een goede werksfeer hangt. Dat ze tussen het harden werken door tijd hebben om even een grapje te maken, of om te sociolizen in het algemeen. De medewerkers van Respond zijn erg vriendelijk en relaxt onder hun werk. Ze kunnen zonder overhaast en slordig te zijn gewoon met een hoog tempo door hun werk heen.
 
Zoals ik heb beschreven hoe het er hier aan toe gaat, gaat het hier ook echt. Vandaar dat ik dit bedrijf erg hoog heb zitten. Ik wens ze veel voorspoed en welvaart in de toekomst!
 
Jules Leijnen
+31 (0) 13 532 1001Wij staan voor u klaar.
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg