Klantdenker van de maand
Valentine: sparren op niveau

Valentine is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een aantal producten voor de NS.

"Mijn aandacht is de laatste tijd uitgegaan naar de ontwikkeling van een management dashboard, waardoor onze klant inzicht kan krijgen in alle gegevens die verwerkt worden in 'Regiekamer'. Hierop zijn tal van uitbreidingsmogelijkheden, waardoor bijvoorbeeld trends kunnen worden ontdekt. Behalve de ontwikkeling ben ik ook verantwoordelijk voor het maken en verbeteren van functionaliteiten, inclusief het verhelpen van bugs in Reisregie. 

Om duidelijke inzichten te kunnen hebben in het gebruik van het product en hoe de klant deze gebruikt, ben ik samen met collega Monique en de NS rond de tafel gaan zitten. Hier heb ik uitleg gekregen van een medewerker hoe zij het programma gebruiken. Door de regels heen kom je toch meer te weten wat voor hen écht belangrijk is, waarom bepaalde vragen gesteld worden. Zo komen we samen tot een oplossing die ik weet om te zetten tot een technisch stukje software.

Ik vind het erg leuk dat Respond aandacht geeft aan de manier waarop wij meedenken met klanten. Deze maand werd ik in het zonnetje gezet, ik zal in ieder geval genieten van mijn etentje!"

Nieuws

  • Toon 1 - 5 van 50 artikelen | Pagina 1 van 10

+31 (0) 13 532 1001Wij staan voor u klaar.
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg