3/3: Kijkje in de keuken van Respond
Welkom Teun

Hoi!

Ik ben Teun de Jong, 24 jaar oud en studeer Integrale Veiligheidskunde aan Avans Hogeschool te Breda. De opleiding IVK is een brede opleiding waarin je met verschillende onderwerpen binnen het veiligheidsdomein vertrouwd raakt.

In het kader van mijn afstudeerstage doe ik, in opdracht van Respond, onderzoek naar de implementatie van BRAIN binnen de Brandweer Midden- en West Brabant. BRAIN heeft als doel te faciliteren in het leren van incidenten(branden) en voorziet hierin door data om te zetten in toepasbare informatie, voor elk type gebruiker. Thema’s als informatiemanagement en changemanagement zijn voor mijn onderzoek belangrijk. Een zeer interessant en uitdagend project waar ik als beginnend professional goed mijn kennis en kunde in kwijt kan en waarbij ik het leuk vind om een steentje bij te dragen aan dit project.

In mijn vrije tijd pak ik graag de MTB/racefiets en verder vind ik het leuk om een hapje te eten of een biertje te pakken met vrienden en familie. Daarnaast heb ik een bijbaan als teamleider DKW bij een supermarkt.

Vragen of suggesties? Maak gerust van de gelegenheid gebruik:  info@respond.nl

Groetjes,
Teun de Jong

Nieuws

  • Toon 1 - 5 van 50 artikelen | Pagina 1 van 10

+31 (0) 13 532 1001Wij staan voor u klaar.
webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Tilburg